Vi måtte faktisk sjekke vår kalender, det er idag 4. april og ikke 1.

MacPro og iMac, - det går nå endelig nye rykter om disse modellene. 

MacPro

Det vil etter sigende komme oppgradering av de nåværened MacPro modellene som ble introdusert så tidlig som i desember 2013. Oppgraderingene skal omfatte nye CPU'er og nye GPU'er, ellers skal selve designet ikke være endret, - sa de første ryktene. Men alt tyder på at det bare er en prisreduksjon på de gamle modellene. Fire-kjerner modellen går ut, og blir erstattet av seks - kjernemodellen til prisen av den gamle fire-kjernemodellen. Seks- kjernemodellen erstattes av den gamle åtte-kjernemodellen osv. - lagersalg med andre ord.  

Det gledelige er imidlertid ryktet som sier at Apple planlegger en ny og modulær utgave av MacPro. Denne skal komme på markedet til neste år sammen med en ny skjerm. Dette skal bli, ifølge de samme ryktene, Apple sitt nye "high-end", "high-throughput" desktop system. Dette er god musikk i ørene til profesjonelle brukere.

Dette tror vi satt langt inne hos Apple, - i realiteten en innrømmelse av at MacPro "bosskorg" - modellen var et feiltrinn.

iMac

Fra samme kilde hevdes det at Apple allerede senere i år vil lansere nye iMac'er, - ryktene sier ikke noe nærmere om tekniske spesifikasjoner, men det finnes både ny CPU'er fra Intel og GPU'er fra AMD som vil gi disse modellene en ytelsesforbedring.
 
Hva vi savner, - er rykter om Macmini!