Apple har idag sendt ut invitasjon til sin årelige høstmønstring av nye produikter. Presentasjonen vil finne sted tirsdag 12. september i "The Steve Jobs Theater" ved selskapets nye Apple Park i Cupertino.

Kommentatorer mener at denne presentasjonen kan være den mest betyningsfulle på mange år, spesielt fordi det ventes en redesign av selskapets hovedprodukt, iPhone. Videre er det ventet at selskapet vil presentere tredje generasjon Apple Watch, oppdatert innformasjon om produkter som iMac Pro og HomePod, som begge ble introdusert på WWDC konferansen i juni. En ny Apple TV skal være i emning, men det hersker en del usikkerhet rundt tidspunktet for denne lanseringen. De største optimistene håper også på nyheter om produktlinjene MacMini og MacPro. Intel har i sommer og høst lansert nye prosessorer som er godt egnet for disse modellene.

På programvaresiden vil Apple sansynligvis presentere datoer for lanseringene av de ulike nye operativsystemene, iOS 11, macOS High Sierra, tvOS 11 og watchOS 4. 

Tradisjonen tro vil forestillingen bli streamet på Apple TV og på Apple sin hjemmeside.

Det kan bli spennende , - følg med