Vi har tidligere beskrevet en metode for å sette macOS Server i ytelsesmodus. Vi har nylig kommet over en enklere metode beskrevet på Apple sine supportsider. Metoden er beskrevet i det utsnittet vi har tatt fra supportsiden og som er gjengitt nedefor:

macOS Time Machine sammen med Apple sin Time Capsule er en unik kombinasjon for backup av system, programvare og data. Når du har satt opp maskinvare og startet programvaren trenger du ikke bruke mer tid for å sikre ditt system og dine data. Systemene trenger sjelden noen inngripen fra deg, annet enn når du finner behov for å hente ut data fra backupen. Vi har benyttet oss av Time Machine og Time Capsule siden 2007 og har bare gode erfaringer å vise til.

I App Store kan man lese følgende introduksjon: macOS Server er utviklet for enheter med macOS og iOS og gjør det enklere å dele filer, planlegge møter, synkronisere kontakter, utvikle programvare, lage en vert for et nettsted, publisere wikier, konfigurere Macer, iPhoner og iPader, få ekstern tilgang til nettverk og mye mer.

På vårt lokale nettverk kjører vi nå Server 5.2. For de av dere som har mer enn en datamaskin, i tillegg til en iPhone eller iPad i drift, vil vi anbefale å se på mulighetene til å sette opp et nettverk ved hjelp av Server og de fordeler dette kan gi.